· 

Update: Gevonden pup Spijkenisse

Deze pup is gevonden zijn op 31 december 2017 bij de Metro in Spijkenisse. Wij gingen er korte tijd vanuit dat deze pup geschrokken was van het vuurwerk en daarom was weggelopen. Al snel kregen wij tips dat er mogelijk sprake van opzet was en dat de pup op straat gezet was.

 

Omdat het niet verzorgen van je huisdier strafbaar is hebben wij de dierenpolitie geïnformeerd. De dierenpolitie heeft aangegeven deze ´zaak´ in onderzoek te hebben en gaat hier verder mee aan de slag.

 

Wij willen iedereen die tips heeft vragen contact op te nemen met de politie via 0900-8844 en te vragen naar de dierenpolitie in Spijkenisse.

 

Dieren4u vangt de eerste 14 dagen de pup op. Dit is wettelijk zo bepaald zodat de eigenaar de gelegenheid heeft zich te melden. Na 14 dagen mag Dieren4u een nieuw baasje zoeken voor de pup. 

 

Uiteraard hopen wij dat het verhaal van het bewust achterlaten van de pup niet klopt en dat iemand nog opzoek is naar deze lieverd. Wij zorgen nu goed voor de pup en wachten de periode af tot wij mogen herplaatsen. 

 

Wist u dat Dieren4u de kosten voor de dierenarts, voeding e.d. van dieren zonder eigenaar zelf moet betalen? Dit doen wij met liefde, maar kan soms oplopen tot enkele honderden euro's per dier.