· 

Na 5 weken is Geertje weer thuis

Greetje was 5 weken vermist, dankzij de chip weer thuis.
Greetje was 5 weken vermist, dankzij de chip weer thuis.

SPIJKENISSE- Al twee dagen zat kat Greetje bij de melders waar ze was komen aanlopen. Nadat de dierenambulance haar had meegenomen en gekeken had of de poes een chip had, was het raak. De eigenaar liet weten Greetje al 5 weken kwijt te zijn en was dol gelukkig om zijn geliefde kat weer in zijn armen te sluiten.

 

Het chippen van huisdieren is erg belangrijk. Zo kan de dierenambulance contact met u opnemen als uw huisdier ergens gevonden is. Soms bellen mensen voor een kat die buiten mag lopen, als dit op de chip vermeld staat of wij even kunnen bellen, dan weten wij genoeg en nemen de kat dan niet mee.

 

Niet alleen het chippen is belangrijk, maar ook het actueel houden van de gegevens. Als uw telefoonnummer wijzigt of verhuisd is het belangrijk om deze gegevens aan te passen. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0