· 

PvdA reikt pluim uit aan Dieren4u

PvdA Wouter Struijk, reikt de pluim uit aan Raymond Sybesma (Dieren4u)
PvdA Wouter Struijk, reikt de pluim uit aan Raymond Sybesma (Dieren4u)

Dinsdagavond ontving Dieren4u van de PvdA Nissewaard een pluim omdat het werk dat Dieren4u doet 100% vrijwilligerswerk is.

 

Naast de waardering van de PvdA leden ontving Dieren4u € 250,- om nog meer dieren te kunnen helpen.

 

De Partij van de Arbeid Nissewaard heeft de afgelopen gemeenteraadsperiode veertig keer een pluim, in de vorm van een financiële ondersteuning, uitgereikt aan vrijwilligersorganisaties en initiatieven die van meerwaarde zijn voor Nissewaard. De raadsleden van de Partij van de Arbeid stellen hiervoor een deel van hun raadsvergoeding beschikbaar. Als het nodig is kunnen wij middels onze Pluim van de Arbeid een vrijwilligersorganisatie helpen voort te bestaan of kunnen we nieuwe sociale initiatieven een kans geven, ook als de gemeente daar geen mogelijkheden toe ziet. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0