Onze vacatures

Hieronder zie je alle actuele vacatures staan. Er staat kort omschreven wat je te wachten staat bij iedere functie. Lijkt het je leuk om bij ons te werken vul dan het sollicitatieformulier in. De functies betreffen vrijwilligerswerk.

Chauffeur m/v

Als chauffeur zorg jij dat de dierenambulance snel en veilig bij de melding aankomt. Samen met je bijrijder ga je op de meldingen af. 


Bijrijder m/v

Als bijrijder verzamel je zoveel mogelijk informatie onderweg naar de melding. Jij gaat samen met je chauffeur op de meldingen af.


Centralist m/v

Alle inkomende meldingen beoordeel je op prioriteit. Vervolgens zet je de meldingen uit bij de rijdende dierenambulances. Ook geef je advies aan de melders, soms hoeft er namelijk geen ambulance ingezet te worden.


Medewerker opvang

In onze opvang zitten honden, katten, vogels en knaagdieren. Vervelen hoef je, je nooit. Het grootste deel van je werk bestaat uit het verzorgen van de dieren. Naast het schoonmaken van de hokken en het uitlaten van de honden verzorg je wat administratie. 


Collectant

Een aantal keer per jaar mag Dieren4u deur aan deur collecteren. Als collectant help je ons door +/- 2 uur per keer te collecteren.


Medewerker Vogelopvang

Als medewerker van de vogelopvang verzorg je de vogels welke door de dierenambulances zijn binnengebracht.