Onze vacatures

Hieronder zie je alle actuele vacatures staan. Er staat kort omschreven wat je te wachten staat bij iedere functie. Lijkt het je leuk om bij ons te werken vul dan het sollicitatieformulier in. De functies betreffen vrijwilligerswerk.

Chauffeur m/v

Als chauffeur zorg jij dat de dierenambulance snel en veilig bij de melding aankomt. Samen met je bijrijder ga je op de meldingen af.  Je beoordeeld de situatie en geeft dit door aan de centralist. Iedere situatie is anders, je zult daarom goed moeten kunnen improviseren en samenwerken.Bijrijder m/v

Als bijrijder verzamel je zoveel mogelijk informatie onderweg naar de melding. Jij gaat samen met je chauffeur op de meldingen af. Ter plaatse beoordeel je samen met de chauffeur de situatie. 

 

 Centralist m/v

Alle inkomende meldingen beoordeel je op prioriteit. Vervolgens zet je de meldingen uit bij de dierenambulances. Ook geef je advies aan de melders, soms hoeft er namelijk geen ambulance ingezet te worden.

 

Jij bent het eerste contact dat melders hebben, soms zijn deze in paniek. Kan jij je hoofd koel houden?Collectant

Een aantal keer per jaar mag Dieren4u deur aan deur collecteren. Als collectant help je ons door +/- 2 uur per keer te collecteren.

 

Zonder deze financiële steun kan Dieren4u niet tanken en staan de dierenambulances stil. Ook als bijdrage in de medische kosten is steun meer dan welkom.Bestuurslid

Dieren4u is snel gegroeid, inmiddels rijden er vier dierenambulances en werken er zo'n 50 vrijwilligers bij Dieren4u.

 

Om alles in goede banen te blijven leiden zijn wij opzoek naar bestuursleden. Ervaring met het werken als bestuurslid is een pre.