Nieuws

Nieuws · 01. maart 2018
Het was weer nationale complimentendag op 1 maart. Wij ontvingen een heerlijke taart van GroenLinks en maar liefst € 250,00 van DierenLot.
Nieuws · 03. februari 2018
Op zaterdag 3 februari 2018 omstreeks 12.30 uur is er een hond aangetroffen. De hond zat vastgebonden met zijn riem aan een hek ter hoogte van de school ' Oude maas' aan de Ritte in Spijkenisse. Wie weet wie de eigenaar is van deze hond of wie heeft gezien dat de hond daar werd vastgebonden? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Nieuws · 31. januari 2018
Dinsdagavond ontving Dieren4u van de PvdA Nissewaard een pluim omdat het werk dat Dieren4u doet 100% vrijwilligerswerk is.
Nieuws · 28. januari 2018
SPIJKENISSE- Al twee dagen zat kat Greetje bij de melders waar ze was komen aanlopen. Nadat de dierenambulance haar had meegenomen en gekeken had of de poes een chip had, was het raak. De eigenaar liet weten Greetje al 5 weken kwijt te zijn en was dol gelukkig om zijn geliefde kat weer in zijn armen te sluiten.

Nieuws · 20. januari 2018
Zo'n honderd ex-leerlingen van Vogelklas Karel Schot hebben zaterdagmiddag in theater Walhalla herinneringen opgehaald aan hun bijzondere leermeester. "Mijn liefde voor de natuur heb ik echt aan hem te danken." De markante leraar biologie werd bekend door de artikelen over de natuur in het Rotterdam Nieuwsblad en Het Vrije Volk, maar vooral doordat hij samen met zijn leerlingen zieke en gewonde vogels in zijn Vogelklas verzorgde. "Reigers, uilen, meerkoeten, roerdompen, noem maar op",
Nieuws · 04. januari 2018
Deze pup zou gevonden zijn op 31 december 2017 bij de Metro in Spijkenisse. Wij gingen er korte tijd vanuit dat deze pup geschrokken was van het vuurwerk en daarom was weggelopen. Al snel kregen wij tips dat er mogelijk sprake van opzet was en dat de pup op straat gezet was.

Nieuws · 15. november 2017
Dieren4u mocht dinsdagavond als gastspreker bij EHBO Hoogvliet vertellen over het werken op de dierenambulance.
Nieuws · 11. november 2017
Zaterdag 11 november was Dieren4u aanwezig met een aantal vrijwilligers bij het Landelijk Congres Dierenhulpverlening.

Nieuws · 30. augustus 2017
BOTLEK - Ze zijn klein, heel klein. Deze konijntjes zijn gevonden in de Botlek. Moeder konijn is helaas doodgereden en een vrachtwagenchauffeur kon het niet aanzien dat deze kleine stakkers in de berm achterbleven. De konijntjes zijn naar een gespecialiseerde opvang gebracht.