Dierenopvangcentrum-ZHE

Tussen de bomen en het groen van Poortugaal is Dierenopvangcentrum Zuid Hollandse Eilanden (ZHE) gevestigd. Op het terrein van Delta staat een kennel waar honden en katten worden opgevangen.  

 

Bij zorginstellingen is het niet altijd toegestaan om huisdieren mee te nemen. Als je huisdier je houvast is dan kan het zijn dat mensen er voor kiezen om niet in behandeling te gaan. Omdat dit de klachten kan verergeren vangt Dierenopvangcentrum-ZHE deze dieren op. De cliënten van de zorginstellingen kunnen als hun behandeling dat toestaat hun eigen dier komen bezoeken en verzorgen. Zo blijft de band tussen de dier en het baasje behouden.


Opvang & herplaatsing

Wij vangen dieren op van cliënten welke bij zorginstellingen zijn aangesloten. Ook dagopvang en vakantieopvang voor particulieren is mogelijk.

 

De dierenambulances van Dieren4u brengen de gevonden dieren bij de opvang. Gevonden dieren blijven 14 dagen in quarantaine in die periode heeft de eigenaar de gelegenheid om hun dier op te halen. Mocht dit niet gebeuren dan mogen de dieren herplaatst worden.


Onze vestiging

Albrandswaardsedijk 74

3172 AA Poortugaal

Email: info@dierenopvangcentrum-zhe.nl

Telefoon: 085-060 4567

Stichting Dierenopvangcentrum Zuid Hollandse Eilanden

 

Kvk: 62599682

IBAN: NL09 INGB 0006861541

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:

08:00 - 20:00 uur

In het weekend geopend voor bezoek op afspraak.Onze opvang in beeld